صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 11

موضوع: رستوران های حلال (مسلمانان) شانگهای

  1. Negar آواتار ها
    Negar
    مدير انجمن پكن
    Dec 2014
    تهران و ...
    1,138
    3,999
    تشکر شده 4,460 بار در 1,199 ارسال

    رستوران های حلال (مسلمانان) شانگهای

    رستورانهای مسلمانان




    Qing Mei Ju
    یا به چینی qīng méi jū
    این رستوران به خاطر سوپ گوشت گوسفندی آن در شانگهای معروف است.

    اگر دوست داشته باشید می توانید آن را با تخم مرغ نیز امتحان کنید.

    متوسط قیمت هر نفر: 80-50 یوان

    آدرس: No. 131, Fengyang Road, Huangpu District (near Xinchang Road)

    -----------------------------------------------

    Sai Liang Mu Restaurant یا به چینی sài liǎng mù qīng zhēn cān tīng این رستوران کباب گوشت گوسفندی را با طعم و ظاهری بسیار زیبا به شما ارائه می کند.

    کباب شیشلیک,گوشت گوسفند کباب شده و ران آن همراه با جوجه کباب آن ارزش امتحان کردن را دارد.

    متوسط قیمت هر نفر: 50 یوان

    آدرس: No. 106, East Nandan Road, Xuhui District (near Tianyaoqiao Road)

    -------------------------------------------

    Hong Chang Xing Mutton Hot Pot
    یا به چینیhóng cháng xīng yáng ròu guǎn
    این رستوران از سال 1891 تا امروز به فعالیت خود ادامه داده است و کبابهای آن از شهرت خاصی برخوردار است.

    کباب شیشلیک و گوشت گوسفندی آن سفارش می شود.

    متوسط قیمت هر نفر: 80-70 یوان

    آدرس: 10F, No. 288, North Guangxi Road, Huangpu District near East Nanjing Road)

    --------------------------------------------

    Yu Xiang Zhai
    یا به چینی yù xiāng zhāi niú yáng ròu guǎn
    این رستوران یکی از رستورانهای قدیمی مسلمانان است.

    متوسط قیمت هر نفر: 50-30 یوان

    آدرس: No. 48, South Yunnan Road, Huangpu District (near East Yan'an Road)


    -------------------------------------


    A Fan Ti
    یا به چینی ā fán tí
    این رستوران به سبک اسلامی تزئین شده است و در آن موسیقی محلی Uygur و رقص محلی ارائه می گردد.

    اگر تعداد شما کمتراز 10 نفر است به شما سفارش گوسفند درسته کباب شدهroasted whole sheepرا می کنیم که از اندازه آن متعجب خواهید شد.

    متوسط قیمت هر نفر: 100-50 یوان

    آدرس:
    B1, Tianshan Hotel, No. 775, Quyang Road, Hongkou District (near East Tiyuhui Road
    ویرایش توسط Negar : 02-17-2015 در ساعت 09:43 AM
    #1 ارسال شده در تاريخ 12-29-2014 در ساعت 11:56 AM

  2. 7 کاربر به خاطر ارسال مفید Negar از ایشان تشکر کرده اند:

    *MOHSEN* (02-17-2015),Anet (02-17-2015),APM (02-17-2015),delaram (12-29-2014),farshid (11-06-2015),Perrine (02-17-2015),ROXANA (02-17-2015)

  3. Negar آواتار ها
    Negar
    مدير انجمن پكن
    Dec 2014
    تهران و ...
    1,138
    3,999
    تشکر شده 4,460 بار در 1,199 ارسال
    غذاهای محلی شهر شانگهای



    در بازدید خود از شهر شانگهای حتماً انواع غذاهای محلی این شهر را نیز امتحان کنید.

    از جمله این موارد می توان به ماهی هویین ( Houyin Fish ) اشاره کرد که همان ماهی نودل ( Nodle Fish ) است. این ماهی در اصل از روستاهای Qingpu و Chongming می آید و حقیقتاً طعم لذیذی دارد.


    از جمله دیگر غذاهای شهر شانگهای می توان به کنسرو ماهی کولی اشاره کرد ، این غذا یک غذای سرخ شده است و از جمله غذاهای صادراتی کشور چین محسوب می شود.

    از جمله سایز غذاهای ویژه که به صورت برند شهرت دارند می توان به مرغ پودانگ ( Pudong Chicken ) ، هلوی آبدار شانگهای ( Shanghai Juicy Peach ) ، گلابی آبدار ( Juicy Peach ) و غیره اشاره کرد.



    ویرایش توسط Negar : 02-17-2015 در ساعت 10:33 AM
    #2 ارسال شده در تاريخ 02-17-2015 در ساعت 09:45 AM

  4. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید Negar از ایشان تشکر کرده اند:

    *MOHSEN* (02-17-2015),Anet (02-17-2015),APM (02-17-2015),dana (02-17-2015),Perrine (02-17-2015),ROXANA (02-17-2015)

  5. delaram آواتار ها
    delaram
    مدير انجمن شانگهاي
    Dec 2014
    115
    131
    تشکر شده 413 بار در 116 ارسال
    قابل توجه دوستاني كه علاقمندند در سفر غذاي ايراني ميل كتند در شانگهاي سه ماه پيش رستوران شانديز مشهد افتتاح شده است از ششليك گرفته تا آش رشته تو اون رستوران ميتونيد نوش حان كنيد.
    كيفيت عالي نيست ولي خوبه. قيمت هم نسبت به غذاهاي چيني گرانتر است.
    ویرایش توسط delaram : 10-18-2015 در ساعت 04:00 PM
    #3 ارسال شده در تاريخ 10-17-2015 در ساعت 10:52 PM

  6. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید delaram از ایشان تشکر کرده است:

    Anet (10-17-2015)

  7. khatere آواتار ها
    khatere
    مدير انجمن
    Dec 2014
    تهران
    2,539
    6,428
    تشکر شده 9,535 بار در 2,521 ارسال
    به نظر من تو سفرهایی که به کشورهایی مثل چین میریم چون اکثرا غذاهای چینی با ذائقه ما جور در نمیاد و چون همشم که نمیشه ناهار و شام فست فود خورد ، خیلی هوس غذاهای ایرانی می کنیم ولی این نکته رو هم بگم که در رستورانهای ایرانی چین بعضی همسفرامون قورمه سبزی و قیمه سفارش دادن که متوجه شدن کنسرو این غذاها رو براشون سرو کرده بودن، من در پکن در یک رستوران ایرانی چلو کباب کوبیده سفارش دادم که اصلا خوشم نیومد، هم برنجش بد بود یعنی خیلی چرب و شور و هم کبابش بدمزه بود، فقط ترشی هفته بیجار و سالاد شیرازیش خوب بود
    زندگی کتابی است ، که بدون سفر یک صفحه آن بیشتر خوانده نمی شود.


    #4 ارسال شده در تاريخ 10-17-2015 در ساعت 11:09 PM

  8. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید khatere از ایشان تشکر کرده اند:

    Anet (10-17-2015),Negar (10-18-2015),reza_m261 (10-18-2015)

  9. delaram آواتار ها
    delaram
    مدير انجمن شانگهاي
    Dec 2014
    115
    131
    تشکر شده 413 بار در 116 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط khatere نمایش پست ها
    به نظر من تو سفرهایی که به کشورهایی مثل چین میریم چون اکثرا غذاهای چینی با ذائقه ما جور در نمیاد و چون همشم که نمیشه ناهار و شام فست فود خورد ، خیلی هوس غذاهای ایرانی می کنیم ولی این نکته رو هم بگم که در رستورانهای ایرانی چین بعضی همسفرامون قورمه سبزی و قیمه سفارش دادن که متوجه شدن کنسرو این غذاها رو براشون سرو کرده بودن، من در پکن در یک رستوران ایرانی چلو کباب کوبیده سفارش دادم که اصلا خوشم نیومد، هم برنجش بد بود یعنی خیلی چرب و شور و هم کبابش بدمزه بود، فقط ترشی هفته بیجار و سالاد شیرازیش خوب بود
    به مناسبت فستیوال گردشگری در شانگهای جشنواره غذا بود که این رستوران شاندیز هم در آنجا غرفه داشت مدیر رستوران هم یک خانم و آقای مشهدی بودند.هر روز یکی دو نوع غذای ایرانی ارائه میکردند ، روزی که من رفتم آش رشته، حلیم و شله زرد داشتند، که من دیدم غرفه های خارجی اطراف آش رشته می خوردند و بنظر می آمد خوششان آمده است.

    چند تا از دوستان ایرانی و چینی هم رستورانشان رفته بودند و چینی ها از بیشتر غذاها خوششان آمده بود. ظاهرا سعی کرده بودند همه چیز همانند رستوران شاندیز باشد.

    خاطره جان تا جاییکه یادم است در منوشون اصلا قرمه سبزی و قیمه نبود :d
    تا جاییکه من اطلاع دارم در شانگهای قبلا یک رستوران ایرانی فکر کنم به نام شیراز داشت که تعطیل شده و الان تنها رستوران ایرانی همین شاندیز است.
    ویرایش توسط delaram : 10-18-2015 در ساعت 04:01 PM
    #5 ارسال شده در تاريخ 10-18-2015 در ساعت 03:57 PM

  10. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید delaram از ایشان تشکر کرده اند:

    Anet (10-18-2015),khatere (10-18-2015)

  11. khatere آواتار ها
    khatere
    مدير انجمن
    Dec 2014
    تهران
    2,539
    6,428
    تشکر شده 9,535 بار در 2,521 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط delaram نمایش پست ها
    به مناسبت فستیوال گردشگری در شانگهای جشنواره غذا بود که این رستوران شاندیز هم در آنجا غرفه داشت مدیر رستوران هم یک خانم و آقای مشهدی بودند.هر روز یکی دو نوع غذای ایرانی ارائه میکردند ، روزی که من رفتم آش رشته، حلیم و شله زرد داشتند، که من دیدم غرفه های خارجی اطراف آش رشته می خوردند و بنظر می آمد خوششان آمده است.

    چند تا از دوستان ایرانی و چینی هم رستورانشان رفته بودند و چینی ها از بیشتر غذاها خوششان آمده بود. ظاهرا سعی کرده بودند همه چیز همانند رستوران شاندیز باشد.

    خاطره جان تا جاییکه یادم است در منوشون اصلا قرمه سبزی و قیمه نبود :d
    تا جاییکه من اطلاع دارم در شانگهای قبلا یک رستوران ایرانی فکر کنم به نام شیراز داشت که تعطیل شده و الان تنها رستوران ایرانی همین شاندیز است.
    می بخشیید دلارام جان من نخواستم در انجمن شانگهای اسمی از پکن ببرم . منظورم شهر پکن و رستورانی به نام رستوران رومی در خیابان سن لیتون بود که فقط 4 نوع منو غذایی داشت : قورمه سبزی و قیمه و چلو کباب کوبیده و چلو جوجه کباب . فقط اون دو خورش کنسروی بودند . حالا اگر در شانگهای رستوران شاندیز با کیفیت خوب باز شده باشه که خیلی عالیه.

    ممنون از اطلاع رسانی شما دوست عزیز
    زندگی کتابی است ، که بدون سفر یک صفحه آن بیشتر خوانده نمی شود.


    #6 ارسال شده در تاريخ 10-18-2015 در ساعت 04:46 PM

  12. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید khatere از ایشان تشکر کرده اند:

    Anet (10-18-2015),delaram (10-18-2015)

  13. delaram آواتار ها
    delaram
    مدير انجمن شانگهاي
    Dec 2014
    115
    131
    تشکر شده 413 بار در 116 ارسال
    اسم اين غذا را كاسه گداشتم

    رستوران كه مي رويد داخل يخچال سبدهاي مختلفي وجود دارد كه داخل آن از كاهو تا سبزيجات و انواع قارچ ها و نودل تا سوسيس و هشت پا
    نپخته است و شما از هر موادي بخواهيد انتخاب مي كنيد و در سبدي مي ريزيد و به آشپز مي دهيد و آنها را در قابلمه اي مي ريزند و بخار پز مي كنند. بعد روش سس محصوص و بادام زمييني مي ريزند معمولا هم خيلي تند ميكنند اگر قصد داشتيد ان عذا را ميل كنيد يادتون باشه ختما يادآوري كتيد خيلي تند تكنند. معمولا يك كاسه برنج هم همراه اين غذا مي خورند.
    توصيه ميكتم بنظرم اگر چين رفتيد يكبار امتحان كنيد.


    برخي از رستوران ها به اينصورت است


    ویرایش توسط delaram : 10-19-2015 در ساعت 09:55 PM
    #7 ارسال شده در تاريخ 10-19-2015 در ساعت 09:31 PM

  14. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید delaram از ایشان تشکر کرده اند:

    Anet (10-19-2015),farshid (11-06-2015),khatere (10-20-2015)

  15. khatere آواتار ها
    khatere
    مدير انجمن
    Dec 2014
    تهران
    2,539
    6,428
    تشکر شده 9,535 بار در 2,521 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط delaram نمایش پست ها
    اسم اين غذا را كاسه گداشتم

    رستوران كه مي رويد داخل يخچال سبدهاي مختلفي وجود دارد كه داخل آن از كاهو تا سبزيجات و انواع قارچ ها و نودل تا سوسيس و هشت پا
    نپخته است و شما از هر موادي بخواهيد انتخاب مي كنيد و در سبدي مي ريزيد و به آشپز مي دهيد و آنها را در قابلمه اي مي ريزند و بخار پز مي كنند. بعد روش سس محصوص و بادام زمييني مي ريزند معمولا هم خيلي تند ميكنند اگر قصد داشتيد ان عذا را ميل كنيد يادتون باشه ختما يادآوري كتيد خيلي تند تكنند. معمولا يك كاسه برنج هم همراه اين غذا مي خورند.
    توصيه ميكتم بنظرم اگر چين رفتيد يكبار امتحان كنيد.
    دلارام جان ، اتفاقا من با این که از امتحان کردن غذاهای چینی در سفرم به چین می ترسیدم( بس که با دیدن جک و جونورهای خیابان وانگ فوجینگ پکن و از بوی بد اونا تا ساعتها حالم بد شده بود ) با این حال این بار هم نتونستم جلو حس کنجکاویمو بگیرم . تا بالاخره در هتلمون در شانگهای یک روز سر صبحانه کنار میز بغلیمون دیدم یک آقای چینی داشت تو کاسه ش با چاپستیک یک نوع غذای چینی می خورد . دقت کردم ببینم چی تو کاسشه و رفتم سراغ آشپز و در کاسه ای مقداری 2 نوع مختلف از چیزی بقچه مانند از جنس خمیر لازانیا که توش یه چیزایی گذاشته بودند و کمی نودل و چند برگ اسفناج ریختم و دادمش به آشپز . آشپز اینا رو خالی کرد تو سبدی و گذاشتش در ظرفی که در حال جوش بود . بعد از 3-4 دقیقه در آوردش و دوباره ریخت تو کاسه خودم و یک ملاقه هم سس آبکی لعابدار به رنگ سفید ریخت روش و ازم در مورد افزودن چیزای دیگه پرسید که من قبول نکردم.
    بعد با احتیاط شروع به خوردنش کردم که دیدم خیلیم خوشمزه ست. این عکس غذای منه

    ویرایش توسط khatere : 10-20-2015 در ساعت 02:33 AM
    زندگی کتابی است ، که بدون سفر یک صفحه آن بیشتر خوانده نمی شود.


    #8 ارسال شده در تاريخ 10-20-2015 در ساعت 02:29 AM

  16. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید khatere از ایشان تشکر کرده اند:

    Anet (10-20-2015),delaram (10-21-2015),mehdixa (10-20-2015),Negar (10-21-2015)

  17. mehdixa آواتار ها
    mehdixa
    کاربر انجمن
    Dec 2014
    152
    221
    تشکر شده 598 بار در 147 ارسال
    من خودم اول از غذاهای چینی خیلی می ترسیدم واصلا دوست نداشتم بخورم تا اینکه جایی دعوت شدیم و ما را به یک رستوران خوب بردند. باید بگم اگر غذاهای چینی رو (هر کدوم رو) در یک رستوران با کیفیت میل کنید بسیار بسیار خوشمزه هستند. من یک ماهی که توی یک ظرف پر از آب بود برام آوردند که واقعا از ظاهرش اصلا خوشم نیومد ولی خوشمزه ترین ماهی ای بود که در عمرم خورده بودم.
    #9 ارسال شده در تاريخ 10-20-2015 در ساعت 06:53 PM

  18. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید mehdixa از ایشان تشکر کرده اند:

    Anet (10-20-2015),delaram (10-21-2015),khatere (10-20-2015),Negar (10-21-2015)

  19. delaram آواتار ها
    delaram
    مدير انجمن شانگهاي
    Dec 2014
    115
    131
    تشکر شده 413 بار در 116 ارسال
    خاطره جان اسم این غذا "دامپلینگ" است در اولین فرصت توضیح بیشتری بری دوستان می دهم.
    #10 ارسال شده در تاريخ 10-21-2015 در ساعت 09:17 AM

  20. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید delaram از ایشان تشکر کرده اند:

    Anet (10-21-2015),khatere (10-21-2015)

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند: 1

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •