صفحه 1 از 226 1231151101 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 2257

موضوع: ویزای شنگن و نحوه دریافت آن

  1. Anet آواتار ها
    Anet
    مدیر کل سایت
    Dec 2014
    تهران
    2,806
    16,147
    تشکر شده 9,564 بار در 3,054 ارسال

    ویزای شنگن و نحوه دریافت آن

    آشنائی با ویزای شنگن
    هرکسی که موفق به دریافت ویزای شنگن برای ورود به یک کشور (مثلاً ایتالیا) شود، می تواند پس از ورود به آن کشور، در مدت زمان اعتبار ویزای صادره به سایر کشورهای عضو شنگن وارد شود و البته در بعضی موارد استثنائی ویزای شنگن می تواند تنها جهت ورود به کشور صادر کننده آن اعتبار داشته باشد و دارنده ویزا در این صورت حق مسافرت به کشور دیگر شنگن را خواهد داشت (در چنین صورتی مورد این محدودیت در ویزای صادر شده درج خواهد شد).

    کشورهای محدوده شنگن
    26 کشور در حال حاضر عضو محدوده شنگن می باشند که عبارتند از : بلژیک، دانمارک، سوئد، استونی، فنلاند، فرانسه، یونان، ایتالیا، اسپانیا، ایسلند، لتونی، لوکزامبورگ، لیتوانی، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلوانی، چک، آلمان، مجارستان و اتریش،سوئیس،اسلواکی و لیختن اشتاین.


    انواع ویزای شنگن: ویزای شنگن دارای چهار نوع مختلف است که در خود ویزا از طریق چهار حرف الفبائی انگلیسی (a,b,c,d ) مشخص می شود.

    1- ویزای a یا ویزای ترانزیت: مسافر حق خارج شدن از فرودگاه را ندارد و فقط می تواند در یکی از فرودگاههای شنگن هواپیمای خود را عوض کرده و رهسپار کشوری در خارج از شنگن گردد. مثلاً فردی ایرانی دارای اقامت یا ویزای آمریکا که در فرودگاه یکی از کشورهای شنگن بتواند هواپیمای خود را به مقصد آمریکا عوض کند.

    2- ویزای b یا ویزای عبور: مسافر فقط حق دارد از فرودگاه خارج شده و از شنگن به عنوان منطقه ی عبور استفاده کرده تا از طریق زمینی خود را به کشور دیگر غیرشنگن برساند. مسافر حق توقف غیرضروری در شنگن را ندارد. بطور مثال یک ایرانی مقیم روسیه که عازم ترکیه است از طریق مرز زمینی وارد شنگن شده و بصورت عبوری از طریق زمینی خود را به ترکیه برساند.

    3- ویزای c یا ویزای بازدید: معمولا نوع ویزایی که اکثر ایرانیان نیز با آن وارد شنگن می شوند این نوع ویزا می باشد. حداکثر دارای 90 روز اعتبار و حداکثر 90 روز «روزهای مجاز» می باشد.

    4- ویزای d یا ویزای بلند مدت: معمولا برای اشخاصی مانند تجار و … صادر می شود که به دلایل ویژه مثل بازرگانی مجبورند در طی سال بارها به شنگن وارد و از آن خارج شوند. مدت اعتبار ویزای نوع d می تواند تا یک سال باشد اما حداکثر روزهای مجاز آن همان 90 روز است.
    توجه: تقاضای به سر بردن بیشتر از 90 روز در شنگن دیگر ویزا محسوب نشده، بلکه تقاضای اقامت محسوب می شود.

    فرق تاریخ اعتبار ویزا و تعداد روزهای مجاز در ویزای شنگن

    یکی از بزرگترین اشتباهات ایرانیان که در مواردی منجر به بروز مشکلات جدی برای آنها در مرزهای کشورهای شنگن می گردد، این است که تصور می کنند تاریخ اعتبار یک ویزا به معنی تاریخی است که می توانند در طی مدت آن در شنگن بسر ببرند. در حالیکه تاریخ اعتبار یک ویزا فقط به معنی آن است که دارنده ویزا در طی آن حق استفاده از ویزای خود را دارد و ویزا در خارج از چهارچوب آن اعتبار ندارد. اینکه فرد مجاز است چه مدت در شنگن به سر ببرد، بصورت رقم روزانه (از یک تا 90 روز) جداگانه در ویزا درج شده است.

    وقتی که مدت اعتبار ویزا 90 روز و مدت روزهای مجاز 30 روز باشد یعنی اینکه در طی 90 روز مدت اعتبار ویزا می توان به دلخواه خود از 30 روز مجاز خود جهت به سر بردن در محدوده شنگن استفاده نمود. لذا مسافران بایستی طوری برنامه ریزی کنند که روزهای مجاز ویزای شنگن آنها در چهارچوب مدت اعتبار ویزا باشد و از آن بیرون نزند. یک ویزای شنگن همیشه پس از به پایان رسیدن مدت اعتبار آن باطل خواهد شد، حتی اگر از طول مدت روزهای مجاز آن باقی مانده باشد و بالعکس پس از به پایان رسیدن تعداد روزهای مجاز آن باطل خواهد شد، حتی اگر از مدت اعتبار آن باقی مانده باشد.

    تعداد دفعات ورود مندرج در ویزا: تعداد دفعاتی که مسافران می توانند در مدت اعتبار ویزای خود به شنگن وارد شوند به 3 صورت زیر در ویزای شنگن درج و مشخص می شود:

    الف) یک ... ورود (سینگل ): که با رقم 1 در ویزا مشخص شده به این معنی است که پس از یک ... ورود و خروجتان از شنگن،ویزا بدون توجه به تاریخ اعتبار و روزهای مجاز آن باطل خواهد شد. ویزایی که برای یک ... ورود معتبر باشد پس از یک ... استفاده از آن همیشه باطل است.

    ب) تعداد ورود مشخص: که با رقم از 2 به بالا در ویزا مشخص می شود و به این معنی است که در مدت اعتبار ویزای خود می توان به دفعاتی که در ویزا مشخص شده به ایتالیا / شنگن وارد شد و پس از استفاده از تعداد دفعات مجاز ورود، ویزا بدون توجه به تاریخ اعتبار و روزهای مجاز آن باطل خواهد شد.

    پ) تعداد ورود نامحدود (مالتیپل): که با کلمه «مولتی» در ویزا مشخص می شود و به این معنی است که در مدت اعتبار ویزا و روزهای مجاز درون ویزا می توان بصورت نامحدود به شنگن وارد شد.

    بایستی توجه داشت که تعداد روزهای مجاز با هر ... ورود و خروج از شنگن محاسبه و کسر می گردد. برای مثال اگر تعداد روز مجاز درویزا 30 روز باشد و پس از 10 روز اقامت در شنگن از آن خارج شده و با استفاده از نوع ویزای «مالتیپل» وارد شنگن شویم، 10 روز اقامت قبلی از تعداد روزهای مجاز کسر و 20 روز مجاز دیگر جهت استفاده باقی می ماند.

    اگر احتمال داده می شود که مدت اقامت در شنگن طولانی باشد، خیلی به نفع است که همزمان با تسلیم تقاضای ویزا در سفارت کشور مربوطه در ایران برای مدت طولانی تر تقاضای ویزا شود (حداکثر 90 روز)

    پیامدهای منفی عدم تمدید ویزا در کشورهای شنگن

    هرگز نبایستی پس از اتمام مدت ویزا در شنگن باقی ماند. یا بایستی کشور مربوطه را ترک کرد و یا نسبت به تمدید ویزا اقدام نمود، وعدم تمدید ویزا مشکلات زیر را در پی خواهد داشت:

    الف – در زمان مسافرت و تقاضای ویزا در آینده به شنگن دچار مشکل جدی خواهیم شد و شانس کمتری جهت دریافت مجدد ویزا خواهیم داشت.

    ب – در صورت بروز حادثه در زمانی که بصورت غیرقانونی و با ویزایی بی اعتبار در شنگن بسر ببریم، امکان دریافت هیچگونه کمک از بیمه مسافرتی نخواهیم داشت و مجبور به پرداخت مخارجی سنگین خواهیم شد.

    پ – چنانچه بدون دارا بودن ویزای معتبر در داخل شهر به هر دلیلی مورد کنترل پلیس قرار بگیریم به عنوان خارجی غیر قانونی بازداشت و زندانی شده و ضمن اخراج از کشور مربوطه تا مدتی طولانی قادر به بازگشت به شنگن نخواهیم بود.
    ویرایش توسط Anet : 01-02-2015 در ساعت 02:41 PM
    #1 ارسال شده در تاريخ 12-04-2014 در ساعت 01:18 PM

  2. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید Anet از ایشان تشکر کرده اند:

    *MOHSEN* (12-31-2014),A.GH (01-29-2015),admin (11-02-2015),mahsa_h (01-28-2016),namakdooon (09-05-2017)

  3. Anet آواتار ها
    Anet
    مدیر کل سایت
    Dec 2014
    تهران
    2,806
    16,147
    تشکر شده 9,564 بار در 3,054 ارسال
    مدارک لازم جهت اخذ ویزا*شینگن

    ۱-اصل گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار و کپی از صفحات اول و دوم آن(در صورت وجود ویزای شنگنی قبلی کپی انها ضروری میباشد)

    ۲-دوقطعه عکس ۳ در ۴ رنگی تمام رخ با زمینه روشن

    ۳-اصل شناسنامه و کپی آن

    ۴-پرینت گردش سه ماهه آخرحساب بانکی و موجودی بالای ۴۰۰میلیون ریال که توسط بانک مهر و امضا شده باشد

    ۵-سند ملکی به نام شخص متقاضی و برای خانم های خانه دار کپی سند مالکیت و مدارک شغلی همسر

    ۶مدارک شغلی شامل یکی از این موارد : لیست پرداخت حق بیمه و یا کارت پرسلنی وزراتخانه و یا سازمان وابسته به ارگان دولتی برای شاغلین دولتی. گواهی اشتغال به کار خطاب به سفارت شامل سمت،تاریخ استخدام،میزان در آمد و زمینه فعالیت شرکت(در صورتی که شرکت خصوصی باشد لیست بیمه که نام مسافر در آن ذکر شده باشد.)کپی روزنامه رسمی ، اساسنامه ، جواز کسب ، پروانه مطب ، کارت نظام پزشکی(در صورت وجود هر کدام از موارد)

    ۷-فرم پر شده درخواست ویزا

    ۸-اگر به طور شخصی برای دریافت ویزا اقدام کنید به دعوتنامه رسمی از شخصی که مقیم کشور مقصد میباشد نیاز دارید.

    ۹-رزرو بلیط رفت و برگشت

    ۱۰-رزرو هتل به مدت روزهای اقامت

    در ضمن بعضی سفارتها مدارک را ترجمه شده از شما میخواهند،پس قبل از مراجعه به سفارت اول از سایت سفارت این مورد مهم را چک کنید.
    ویرایش توسط Anet : 12-07-2014 در ساعت 10:43 PM
    #2 ارسال شده در تاريخ 12-04-2014 در ساعت 01:58 PM

  4. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید Anet از ایشان تشکر کرده اند:

    A.GH (01-29-2015),bahareh (01-02-2015),mahsa_h (01-28-2016),namakdooon (09-05-2017)

  5. Mercedes-Benz آواتار ها
    Mercedes-Benz
    کاربر'
    Dec 2014
    All over the globe
    733
    1,111
    تشکر شده 1,759 بار در 654 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Anet نمایش پست ها



    ۴-پرینت گردش سه ماهه آخرحساب بانکی و موجودی بالای ۴۰۰میلیون ریال که توسط بانک مهر و امضا شده باشد
    .

    ینی واسه ویزای گردشگری هم گردش حساب 40 میلیونی لازمه؟؟؟؟
    Mercedes-Benz
    ​.-.-.-.-. !The Best or Nothing ​.-.-.-.-.


    #3 ارسال شده در تاريخ 12-07-2014 در ساعت 03:36 PM

  6. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید Mercedes-Benz از ایشان تشکر کرده اند:

    Anet (11-03-2017),Masoud (12-14-2014)

  7. Anet آواتار ها
    Anet
    مدیر کل سایت
    Dec 2014
    تهران
    2,806
    16,147
    تشکر شده 9,564 بار در 3,054 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mercedes-Benz نمایش پست ها
    ینی واسه ویزای گردشگری هم گردش حساب 40 میلیونی لازمه؟؟؟؟
    کلاً برای ویزای شنگن گردش حساب سه ماهتون خیلی مهمه،کلاً چه با تور و چه شخصی بخواید اقدام کنید باید گردش حساب حداقل حدود بیست سی میلیون رو داشته باشید،چون این گردشگر حساب نشان دهنده توان مالی شما برای مدت اقامتتون در اروپا است.
    ویرایش توسط Anet : 12-07-2014 در ساعت 10:44 PM
    #4 ارسال شده در تاريخ 12-07-2014 در ساعت 03:41 PM

  8. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید Anet از ایشان تشکر کرده اند:

    *MOHSEN* (12-31-2014),A.GH (01-29-2015)

  9. Anet آواتار ها
    Anet
    مدیر کل سایت
    Dec 2014
    تهران
    2,806
    16,147
    تشکر شده 9,564 بار در 3,054 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mercedes-Benz نمایش پست ها
    Wow!
    چه جالب، البته سختگیرانه!!
    سفارتها کلاً سخت گیریشون زیاده،مثلاً اگر با گردش مالی سه ماهه چهل میلیون تومن به سفارت اتریش یا هلند مراجعه کنید باید مدارکی هم نشونشون بدید که بتونه ثابت کنه این پول متعلق به شماست و با کار کردن به دست آوردید،البته با نرخ ارز فعلی سی،چهل میلیون لازمه،بانک باید گردش سه ماهتون رو حدوداً ده هزار یورو اعلام کنه،که با نرخ ارز فعلی میشه چهل میلیون،
    #5 ارسال شده در تاريخ 12-07-2014 در ساعت 10:50 PM

  10. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید Anet از ایشان تشکر کرده اند:

    *MOHSEN* (12-31-2014),A.GH (01-29-2015),Mercedes-Benz (12-08-2014),سارا (01-02-2015)

  11. *MOHSEN* آواتار ها
    *MOHSEN*
    مدیر انجمن
    Dec 2014
    Ahwaz
    664
    5,269
    تشکر شده 3,629 بار در 1,126 ارسال
    این گردش حساب باید میانگینش بیشتر از 40 میلیون تومان باشه یا بالاترین موجودیش؟
    بعد میخواستم بدونم ویزای شنگن مصاحبه داره؟ معمولا چی میپرسن؟ شما شنیدید کسی رو بخاطر نتیجه مصاحبه رد کنن؟
    ویرایش توسط *MOHSEN* : 01-02-2015 در ساعت 02:28 PM

    سفر عبور از مرز تکراره ؛ هر جای تازه ، دنیایی داره


    #6 ارسال شده در تاريخ 01-02-2015 در ساعت 02:04 PM

  12. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید *MOHSEN* از ایشان تشکر کرده اند:

    Anet (01-02-2015),mahsa_h (01-28-2016)

  13. مسافر آواتار ها
    مسافر
    کاربر انجمن
    Dec 2014
    15
    29
    تشکر شده 48 بار در 14 ارسال
    با تشکر از آنت عزیز که اطلاعات ارزشمندشونو در اختیار همه قرار می دهند.منم میخواستم اضافه کنم سوییس، اسلواکی و لیختن اشتاین هم از اعضای شنگن هستند.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Anet نمایش پست ها
    آشنائی با ویزای شنگن
    کشورهای محدوده شنگن
    24 کشور در حال حاضر عضو محدوده شنگن می باشند که عبارتند از : بلژیک، دانمارک، سوئد، استونی، فنلاند، فرانسه، یونان، ایتالیا، اسپانیا، ایسلند، لتونی، لوکزامبورگ، لیتوانی، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلوانی، چک، آلمان، مجارستان و اتریش..
    ویرایش توسط Anet : 01-02-2015 در ساعت 02:26 PM دلیل: کوتاه کردن مطلب نقل قول شده
    #7 ارسال شده در تاريخ 01-02-2015 در ساعت 02:16 PM

  14. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید مسافر از ایشان تشکر کرده است:

    Anet (01-02-2015)

  15. Anet آواتار ها
    Anet
    مدیر کل سایت
    Dec 2014
    تهران
    2,806
    16,147
    تشکر شده 9,564 بار در 3,054 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط *MOHSEN* نمایش پست ها
    این گردش حساب باید میانگینش بیشتر از 40 میلیون تومان باشه یا بالاترین موجودیش؟
    بعد میخواستم بدونم ویزای شنگن مصاحبه داره؟ معمولا چی میپرسن؟ شما شنیدید کسی رو بخاطر نتیجه مصاحبه رد کنن؟
    گردش حساب رو بانک به یورو به شما میده،شما باید گردش حساب سه ماهتون برای هر نفر که شما سرپرستش هستید و با شما از کشور میخواد خارج بشه چیزی بین هفت تا ده هزار یورو باشه،(نرخ یورو رو سفارت مبادله ای حساب میکنه) سفارت با توجه به وضعیت شغلی و مدارکی که ارائه میدید تصمیم میکیره که گردش حسابتون رو قبول کنه یا نه،اکر مدارک خیلی محکمی به سفارت بدید هفت هست هزار یورو هم معمولاً قبول میکنن،گردش حساب شما نباید خیلی بالاتر از گردشی باشه که ازتون میخوان،اگر بالاتر از اون مبلغ باشه باید با سند بهشون ثابت کنید که این مبلغ رو توی سه ماه از طریق کار کردن به دست اوردید و متعلق به خودتون هست.

    بله مصاحبه داره،چیز خاصی نمیپرسن فقط میپرسن که هدفتون از سفر چی هست؟چرا میخواید برید؟کی برمیگردید؟(جواب این سوال رو باید طبق زمان برگشتی که در فرم زدید بدید) جوابهاتون باید براسون قانع کننده باشه،بله خیلی ها رو رد میکنن،قبول یا رد ویزای شما بستگی به حرفها و مدارکی داره که به سفارت ارائه میدید.
    #8 ارسال شده در تاريخ 01-02-2015 در ساعت 02:21 PM

  16. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید Anet از ایشان تشکر کرده اند:

    *MOHSEN* (01-02-2015),dana (01-02-2015),سارا (01-02-2015)

  17. Anet آواتار ها
    Anet
    مدیر کل سایت
    Dec 2014
    تهران
    2,806
    16,147
    تشکر شده 9,564 بار در 3,054 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط مسافر نمایش پست ها
    با تشکر از آنت عزیز که اطلاعات ارزشمندشونو در اختیار همه قرار می دهند.منم میخواستم اضافه کنم سوییس، اسلواکی و لیختن اشتاین هم از اعضای شنگن هستند.
    خواهش میکنم،ممنونم بابت اضافه کردن این سه کشور به لیست
    ویرایش توسط Anet : 01-02-2015 در ساعت 02:27 PM
    #9 ارسال شده در تاريخ 01-02-2015 در ساعت 02:24 PM

  18. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید Anet از ایشان تشکر کرده اند:

    *MOHSEN* (01-02-2015),dana (01-02-2015),مسافر (01-02-2015)

  19. Good_Boy آواتار ها
    Good_Boy
    کاربر انجمن
    Jan 2015
    225
    200
    تشکر شده 822 بار در 210 ارسال
    برای اولین بار میخواین شینگن اقدام کنین ؛ اگه مدارکتون کامل باشه ، به نظرم "ایتالیا" فعلا" خوب ویزای توریستی میده.

    اینو به شخصه دیدم که چند نفر از دوستان به راحتی از ایتالیا ویزای توریستی گرفتن...اگر کشور دیگری هم قصد سفر دارید به راحتی از همون ایتالیا میتونید برید.





    #10 ارسال شده در تاريخ 01-28-2015 در ساعت 03:25 PM

  20. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید Good_Boy از ایشان تشکر کرده اند:

    Anet (01-28-2015),reza_m261 (01-28-2015)

صفحه 1 از 226 1231151101 ... آخرینآخرین

کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند: 94

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •